Szív és az akarat diadala: BL-bronzérmes az Audi ETO KC!

Győr+ / MTI Fotó: O. Jakócs Péter
2023.06.04. 16:41

Varázslatos első győri félidő után kiélezett csatát és elképesztő izgalmakat tartogatott az Audi ETO - Esbjerg Bajnokok Ligája bronzmérkőzés a budapesti MVM Dome-ban.

Cikkünk frissül!

Az első félidőben varázsolt az ETO, a folytatásban azonban megállt a mieink játéka, a dánok pedig éltek a lehetőséggel, és kilenc gólos hátrányból zárkóztak fel. A hajrára egygólos előnyt tudott megőrizni az ETO, és két teljesen más előjelű félidő után összességében megérdemelten nyerte meg a bronzérmet!

Győri Audi ETO KC-Team Esbjerg 28-27

Fodor Csenge:Nagyon nehéz volt a tegnapi nap után talpra állnunk. Ez a mérkőzés is olyan volt, mint a szezonunk: felemás. A második félidőben kicsit belealudtunk a mérkőzésbe. Hála Istennek úgy jött ki a lépés, hogy a végén mi tudtunk győzni. Nagyon boldogok vagyunk, hogy bronzéremmel búcsúzunk.”

Fotó: O. Jakócs Péter

Faluvégi Dorottya:Az első félidőben domináltunk, aztán viszont megnehezítettük a saját dolgunkat. De talán így még nagyobb az öröm, hogy ilyen szoros meccsen tudtunk győzni. Nagyon sok munka van ebben a harmadik helyezésben.

Ambros Martín:Nagyon nehéz hétvége volt, különösen a tegnapi nap miatt, hiszen azzal a reménnyel érkeztünk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Szerencsére a tegnapi naphoz képest teljesen mást hoztunk, jobban játszottunk. Sajnos az első félidő után kicsit leültünk, és szorossá tettük magunknak a bronzcsatát. Utolsó alkalommal vezettem a Győri Audi ETO KC csapatát, és úgy érzem, hogy az elmúlt két évben kudarcot vallottam, hiszen azért érkeztem, hogy ismét Bajnokok Ligáját nyerjek a Győrrel, ami nem sikerült. Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok mindenkinek, minden győri lakosnak, az összes szurkolónknak és lányoknak. Nagyon hálás vagyok, mert Győr és a győriek a részemmé váltak”.

Videók: Nagy Roland

Galéria: Marcali Gábor

Galéria: O. Jakócs Péter

A meccs előtt Stine Oftedal bejelentette, jövő nyáron távozik Győrből:

A csapattal hétfőn találkozhatnak a szurkolók Győrben!