Szerződéshosszabbítás Ryu Eun Hee-vel

Győr+ etokc.hu
2023.02.07. 13:09

Folytatódik a Győri Audi ETO jövő évi keretének véglegesítése. A klub meghosszabbította Ryu Eun Hee-vel a játékos nyáron lejáró kontraktusát, a balkezes dél-koreai lövő 1+1 éves szerződést írt alá.

Biztossá vált, hogy a következő szezonban is Ryu Eun Hee és Ana Gros alkotja majd a Győri Audi ETO jobbátlövő párosát. Csapatunk dél-koreai játékosa 2021 nyarán tette át székhelyét Győrbe, és az elmúlt két évben bebizonyította, hogy helye van a legjobbak között. A klubvezetés szerződést ajánlott a játékosnak, akivel végül 1+1 éves megállapodást írtak alá.

„Eun Hee fantasztikus személyiség, alázatos, szorgalmas sportoló, igazi csapatember. Kiemelkedő játékintelligenciája mellett nagyon jól lát a pályán, okosan olvassa az ellenfél játékát. Egyértelmű volt, hogy szerződést kívánunk vele hosszabbítani. 1+1 éves kontraktusban egyeztünk meg, amelyben mindkét fél dönthet majd a 2024/25-ös szezonról. Örülök, hogy együtt haladunk tovább a közös úton.” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben és az ETO-ban. A csapat fantasztikus, hihetetlen jó ehhez a közösséghez tartozni. Győrben nincsen soha egyszerű feladat, itt minden nap új csúcsokat kell megdönteni, ami nyilván nem egyszerű, de az élsportban ennél jobb motiváció nem is kell. Örömteli és egyben kihívásokkal teli minden nap, minden meccs, de minden edzés is. Boldog vagyok, hogy továbbra is a Győri Audi ETO-ban szerepelhetek, és ahogy eddig, úgy a jövőben is mindent megteszek a csapat sikeréért.” – nyilatkozta Ryu Eun Hee.

A Győri Audi ETO első ázsiai játékosa Ryu Eun Hee 32 éves. A tavalyi évben bajnoki címet nyert a Győri Audi ETO KC-val, valamint ezüstérmet szerzett a Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában is. Eddig 62 mérkőzésen szerepelt zöld-fehér mezben, ezeken a találkozókon összesen 168 alkalommal talált az ellenfél hálójába.

Forrás: etokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |