Szerencsét hozott Oláh Ibolya

Fotó: eto.hu
Győr+
2022.09.25. 14:45

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton. Az ETO Parkban Oláh Ibolya végezte el a kezdőrúgást.

A presztízscsatán a DVTK látogatott Győrbe, amely 2-1-es vereséget szenvedett a rangadón. A találkozó külön érdekessége az volt, hogy Oláh Ibolya végezte el a kezdőrúgást:

Fotó: eto.hu

Az edzők a találkozó után így értékeltek:

Dörnyei Balázs: – A három pont megszerzésével elégedettek lehetünk, azon kívül az első negyvenöt percben nagyon jól futballozott a csapat, dinamikusak, lendületesek és agresszívak voltunk. Sok és sokféle helyzetet tudtunk teremteni az ellenfél kapuja előtt, de csak nagyjából az ötven százalékát tudtuk értékesíteni. Sajnos kaptunk egy finoman szólva elkerülhető gólt, de ez benne van a futballban, azonban az nem indokolt, hogy utána ilyen hektikus, nem túl közönségszórakoztató mérkőzést csináljunk. Ami jól működött az első félidőben, az működhetett volna a másodikban is, csak kiléptünk a komfortzónánkból és ezért sikerült ilyen nehézre a végére.

Bém Gábor: – Úgy érzem, a bátor támadójátékunk megvolt az első és a második félidőben is. Azt meg fogjuk nézni, hogy a 63. percben bent volt-e a labda a kapuban, vagy nem. A második félidőben volt egy húsz-huszonöt perc, amikor az ETO fölé nőtünk, de sajnos nem sikerült az egyenlítő gólt megszerezni.

TO FC Győr – DVTK 2-1 (2-0)

Győr, ETO Stadion V.: Sipos (Bizderi, Szabó L.).

ETO FC Győr: Borók – Öreg, Kaziupa (Savanya 57’), Kovács L. (Sali 79’), Németh L., Süle, Herczeg (Fél P. 90’), Nagy F., Cameron, Siklér (Vida 57’), Khimych. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

DVTK: Böröcz – Somogyi, Nagy L., Nagy P. (Mikó 78’), Boros, Krisztin, Geréd, Balázs, Jáhn, Oláh (Sain 75’), Voila. Vezetőedző: Bém Gábor.

Gsz.: Süle (15’), Herczeg (36’) ill. Oláh (50’).

További részletek és forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |