Szerdán este kupadöntő az ETO-val!

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.04.25. 21:03

Újabb fontos mérkőzés előtt áll az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ugyanis a hölgyek szerdán 20 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lépnek pályára a női Magyar Kupáért a Puskás Akadémia ellen.

Címvédőként készülhet az ETO FC női csapata a Simple Női Kupa döntőre, ahol a Puskás Akadémiát kell legyőznie az újabb kupasikerért. Mindkét együttes számára hatalmas jelentőséggel bír a találkozó, a mieink szeretnék újra a magasba emelni a trófeát, míg a Puskás első trófeáját szerezheti meg története során. A felcsúti gárda az elődöntőben hatalmas skalpot gyűjtött, a bajnoki aranyérmes Ferencváros gárdáját sikerült büntetőkkel felülmúlniuk, tehát már csak emiatt is nagyon kiélezett kilencven percre van kilátás. Ettől függetlenül a szakmai stáb kellően felkészítette a játékosokat a megmérettetésre, és már mindenki nagyon várja a kezdősípszót.

– Szerencsésnek mondhatom magam, hogy immáron a 9. kupadöntőmre készülhetek, ezen belül zsinórban másodszor az ETO-val, amire különösen büszke vagyok, hiszen ezzel újra történelmet írhatunk a lányokkal. A Puskás Akadémia egy fiatalnak elkönyvelt csapat, – bár a keretek átlag életkora között nincs jelentős különbség -, de megvan az a tapasztalt magjuk is, amely idáig is segítette őket a döntőbe vezető úton. Nekünk épp egy döntőnyivel több rutinunk van a Magyar Kupában, erre igyekszünk is építeni és győzelemre váltani. Egymeccses döntőben rengeteg forgatókönyv lehetséges, ezért egészen más felkészülést igényel a stábtól és a játékosoktól, mint egy sima bajnoki mérkőzés – mondta Dörnyei Balázs.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Magyar Kupa | #női labdarúgás |