Szerb válogatott védővel erősített az ETO női focicsapata

Pécskai István Fotó: eto.hu
2023.07.14. 12:10

Andjela Frajtovics személyében szerb válogatott védőt szerződtetett az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. A 23 éves, bal lábas belső vagy szélső védő, a szerb bajnok, Spartak Subotica együttesétől került a zöld-fehérekhez.

Frajtovics fiatal kora ellenére már rengeteg nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen a folyamatos Bajnokok Ligája-szereplés mellett a szerb válogatottban is rendszeresen a kezdőcsapatban kap helyet. A legutóbbi vb-selejtezők során gólt szerzett a portugál válogatott ellen. Remek teljesítményt nyújtott a németek elleni találkozón is, ahol nagy meglepetésre, 3-2-es szerb győzelem született.

,,Úgy gondoltam, most jött el az idő, hogy váltsak, és a sikeres szabadkai évek után, külföldön is kipróbáljam magam. Fejlődni szeretnék, mindig jobb és jobb akarok lenni, és számomra az is fontos, hogy bajnoki címre törő csapatban szerepelhessek. Az első benyomásaim nagyon jók, a szakmai stáb és a játékostársak gyorsan befogadtak, a hangulat nagyszerű, remek körülmények vannak az ETO-nál, Győr pedig egy csodaszép város. Sokkal többet nem is érdemes most mondanom, szeretném, ha majd a tetteim beszélnének helyettem!” – fogalmazott Frajtovics.

Kapcsolódó témák: #átigazolás | #labdarúgás |