Szendrei: Még több góllal szeretném segíteni az ETO-t

Pécskai István Fotó: Kurdi József/pmfc.hu
2023.03.13. 12:58

Szendrei Ákos volt az ETO hőse a PMFC elleni idegenbeli NB II-es mérkőzésen. A 13. perctől emberhátrányban játszó győri focicsapat a 20 esztendős támadó góljával győzte le 1-0-ra a pécsieket. Az ETO-hoz a szlovák élvonalbeli DAC-tól kölcsönbe érkező csatár sérülése után egyre jobb formába lendül, a legutóbbi találata már a második bajnoki gólja volt zöld-fehér színekben.

„Nagyon nehéz meccsen sikerült nyernünk. Emberhátrányban végig hatalmas szívvel küzdött a csapat, örülök, hogy győztünk, és én szereztem a győztes találatot. Egy csatárnak mindig önbizalmat és magabiztosság ad a gól, az én helyzetemben ez hatványozottan igaz, hiszen sérülésből felépülve igyekszem utolérni magam és visszanyerni a régi formám” – mondta Szendrei Ákos a Győr+ Médiának.

Az utánpótlás-válogatott csatár úgy gondolja, jó helyen van az ETO-nál.

Remekül érzem magam a klubnál, és Győrt is nagyon szeretem. Noha az elmúlt mérkőzéseken sikerült jól teljesítenem, még több góllal szeretném segíteni az ETO-t. A csapattársak egyébként nagyon jól fogadtak, kedvesek és segítőkészek velem. A teljesítményemmel szeretném magam még jobban megszerettetni velük és a szurkolóinkkal is. Hálásak vagyunk a drukkereknek, akik támogatnak bennünket, szeretnénk hazai pályán is jól szerepelni. Bár idegenben az elmúlt időszakban jobban ment a csapatnak, nem érzem úgy, hogy otthon átok ülne rajtunk. Biztos vagyok benne, hogy a bajnokságból hátralévő találkozóinkon bizonyítani tudjuk ezt, szeretnénk hazai környezetben is jól szerepelni” – fogadkozott Szendrei.

A tabella nyolcadik helyén álló zöld-fehérek a következő fordulóban, vasárnap 15 órakor majd a Kazincbarcikát fogadják az ETO Parkban. A válogatott szünetet követően, április 2-án pedig győri rangadót játszanak a Gyirmót otthonában.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |