Izgalmas meccsek

Speciális szakiskolások fociztak

Fotó: Marcali Gábor
HAK
2020.02.20. 15:26

Különleges sporteseménynek adott csütörtökön otthont a Barátság Sportpark Ifjúság körúti csarnoka, ahol speciális szakiskolába járó fiatalok hódoltak a labdarúgás szeretetének.

Az esemény a Magyar Speciális Olimpia Szövetség, a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Igazgatóságának támogatásával valósult meg, s kifejezetten a Speciális Szakiskolák sportolóinaknak szólt.

A 9 órakor kezdődő regisztrációra már sokan megjelentek a fedett pályánál, fiúk és lányok gyülekeztek, hogy végre magukra húzhassák a mezeket. Az ünnepélyes megnyitó után pedig a mérkőzések is megkezdődhettek, amelyek egészen délután két óráig tartottak.

Izgalmas összecsapások, jó hangulat és persze szűnni nem akaró labdapattogás jellemezte a csütörtöki napot, amelynek az egyik fő célja a versenylehetőség biztosítása volt a speciális szakiskolák tanulóinak. Emellett persze a Speciális Olimpiai mozgalom és a labdarúgás népszerűsítése is feladat volt, s ahogy a focizó, illetve szurkoló fiatalok arcán látszódott: ezek a célkitűzések maximálisan sikerültek is.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |