Hirdetés
"Az ETO céljaiért küzdök"

Simon Ádám is Győrbe igazolt

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.01.10. 20:37

Simon András után testvére, Ádám is az ETO-t választotta. A 29 éves középpályás 2,5 éves szerződést írt alá, a 46-os mezben lép majd pályára.

Hirdetés

Simon Ádám Salgótarjánban született 1990-ben, ott is kezdett el focizni. 2004-ben került az MTK-hoz, itt kapta első profi szerződését. 2008 telén igazolt a Haladásba, majd 2011-ben a Palermohoz, 2012-ben a Bari csapatához. Játszott még a Vidiben és a Gyirmótnál is, az ETO-ba pedig Paksról igazolt.

Az új játékos tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmes lett. A felnőtt válogatottban háromszor szerepelt. 

Hirdetés

„Nagyon örülök, hogy összejött, és sikerült az ETO-hoz igazolnom. A paksi időszakom jó volt, de már lezártnak tekintem, most már az ETO céljaiért küzdök. Az is komoly húzóerő volt az ideigazolásom kapcsán, hogy a testvérem nemrég ide igazolt, várom, hogy újra egy csapatban játszhassunk. Szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni és elnyerni az ETO szurkolók bizalmát, és szeretném segíteni a csapatot a feljutásért folytatott harcban. Hajrá ETO!” – mondta Simon Ádám a klub hivatalos honlapján.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |
likeold
a fb oldalunkat