Simán nyert a Gyirmót az ETO ellen

Győr+ Fotó: Vig Norbert
2023.04.02. 17:57

A labdarúgó NB II 29. fordulójában a harmadik helyezett Gyirmót a nyolcadik helyen álló ETO-t fogadta hazai pályán az Alcufer Stadionban. Amellett, hogy városi rangadót rendeztek, ez volt az első mérkőzése Antonio Munoz vezetőedzőnek az ETO kispadján. A Gyirmót viszont elrontotta az új edző bemutatkozását...

A zöld-fehérek másfél hete készültek Antonio Munoz vezetőedzővel, s úgy utaztak a Gyirmót FC Győr otthonába, hogy nyerni szeretnének. A meccs fontosságát jelezte, hogy sokan döntöttek úgy, hogy a helyszínen szurkolnak csapatuknak.

Az ETO győzelmi álmai már a 12. percben szertefoszlani látszottak, amikor Soltész vette be Kovácsik kapuját: 1-0. A vendégek szinte még fel sem fogták, hogy hátrányba kerültek, amikor újabb gólt szereztek a gyirmótiak: a 16. percben Hudák volt eredményes: 2-0. Az igazi sokk azonban két perc múlva, a 18. percben érkezett, amikor Medgyes is betalált a zöld-fehérek kapujába: 3-0.

Hudák a gólját ünnepli

Az ETO igyekezett magára találni, Fodor nagy helyzetét leszámítva azonban nem jelentettek különösebb gondot Hársfalvi kapujára, s a szünetik már a Gyirmót sem növelte az előnyét.

A második félidőre Munoz igyekezett frissíteni a csapatát, ám az iram ennek ellenére is csökkent, küzdés sokkal inkább volt a pályán, mint folyamatos játék.

Priskin dühe érthető…

Helyzetek sem igazán adódtak, az ETO nem tudott szépíteni, viszont a 74. percben ismét a vendégek szerztek gól, bár tény, hogy zöld-fehér közreműködéssel: Medgyesnek lövését követően Csontos ért szerencsétlenül bele a labdába, így az Kovácsik kapujában kötött ki, ezzel az öngóllal pedig kialakult a 4-0-ás végredmény.

Nagyon simán győzött a Gyirmót

A Gyirmót FC Győr a vártnál sokkal símábban győzött tehát a városi riválisa ellen, s rontotta el az ETO FC Győr új vezetőedzőjének Antonio Munoznak a bemutatkozását a kispadon.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Gyirmót FC | #labdarúgás | #NB II |