Sikeres bajnoki szereplésben bízik az AGROFEED ETO-UNI Győr

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Pécskai István
2022.01.31. 12:42

Intenzív felkészülési időszakon van túl a férfi kézilabda-NB I B-ben szereplő AGROFEED ETO-UNI Győr csapata. A gárda januárban több Ligakupa-találkozót is játszott, amelyeken élvonalbeli ellenfelekkel szemben is megmérette magát.

A másodosztályú együttes a hat Ligakupa-meccséből kettőt megnyert, egyszer döntetlent ért el, háromszor kikapott. A legjobb mérkőzése a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen megnyert találkozó volt. A szakmai vezetés és a játékosok számára azért volt különösen édes a siker, mivel a veszprémi csapat az első osztályban szerepel.

Az ETO a következő mérkőzését hazai pályán játssza, február 4-én, pénteken 19 órakor a Százhalombattai KE csapatát fogadja a Magvassy Mihály-sportcsarnokban.

Ezt követően háromszor is idegenben szerepel a győri csapat: először a BKV Veszprém otthonában igyekszik majd begyűjteni a két pontot. Azt követően a Szigetszentmiklóssal, majd a Budaörssel játszik a gárda, majd két hazai meccs jön, előbb a Komárom, majd pedig a Tata ellen.

A klub reméli, sikeresen szerepel majd az NB I B tavaszi szezonjában, igyekszik győzelmekkel megörvendeztetni szurkolóit.

Kapcsolódó témák: #felkészülés | #kézilabda |