Labdarúgás

Sevillában szerezné meg első El-pontját a Fradi

Fotó: Fradi Média
Győr+
2021.11.25. 14:00

Ma este (M4 Sport, 18.45) a spanyol Real Betis otthonában folytatja szereplését a Ferencváros a labdarúgó-Európa-liga csoportkörében. A négy forduló után négy vereséggel álló Fradi szeretné megszerezni első pontját a főtáblán.

Nem lesz persze egyszerű feladata a magyar bajnokságban címvédő gárdának, ugyanis a Betis remek formában futballozik a 2021–22-es idényben. Az El-ben 4 forduló után 7 ponttal a továbbjutást jelentő második helyen áll, míg a spanyol bajnokságban az ötödik. Csupán két pont választja el a negyedik, BL-főtáblás pozícióban álló Atlético Madridtól.

Peter Stöger, az FTC osztrák vezetőedzője ugyanakkor bízik benne, csapata pontot, pontokat szerez a Betis ellen.

,,Miután láttuk már az összes ellenfelünket, úgy gondolom, ez könnyedén lehetne akár egy Bajnokok Ligája-csoport is, nagyon erős csapatokkal kerültünk össze. Ráadásul mindegyikük különböző stílust képvisel, ami érdekes kihívás. Számomra nagyon szimpatikus a Betis játéka, sokpasszos támadójátékot játszik. Nehéz egy ilyen képességű együttes ellen érvényesíteni a céljainkat, de természetesen megpróbálunk mindent ennek érdekében. Az elmúlt hetekben sikerült apró lépéseket tennünk a helyes irányban, reméljük, ezt most a nemzetközi porondon is tudjuk kamatoztatni és pontot, pontokat tudunk szerezni – fogalmazott a szakember.

Kapcsolódó témák: #Európa-liga | #labdarúgás |