Női kézilabda BL

Sétával, játékkal hangolódott az Audi ETO a BL-döntőre

Fotó: Marcali Gábor
Nagy Roland
2022.06.05. 17:17

Kilencedik Bajnokok Ligája-döntőjén a hatodik győzelmére készül a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata a norvég Vipers ellen a budapesti Final4-ban. A lányok egy kis lazítással, játékkal, sétával hangolódtak az év meccsére. A bemelegítés alatt már fantasztikus a hangulat az MVM Dome-ban.

A tegnapi győztes meccs után a csapat azonnal visszament abba a margitszigeti szállodába, amely már évek óta az ETO otthona a budapesti Final4 ideje alatt. 

A döntő napján a reggelit követően séta szerepelt a programban a szigeten, amit egy átmozgató edzéssel, nyújtással, majd egy kevés mozgást és több gyors reakciót, gondolkodást igénylő játékkal tett színesebbé a szakmai stáb. Mindezt festői környezetben a szabad levegőn. 

A csapat a szállodában ebédelt, majd 15.45-kor indult el busszal a döntő helyszínére az MVM Dome-ba, ahol várhatóan telt ház előtt kezdi a finálét a norvég Vipers ellen 18 órakor.   

A helyszínen már egy órával a kezdés előtt elkezdődött a ráhangolás, a BL Final4-ban évek óta megszokott módon, a kivetítőn az előző évek meccs-jeleneteivel, élő interjúkkal, a nézőknek szóló játékokkal. 

Ambrus Martin is megszólalt a bemelegítés előtt, azaz csak szólalt volna, mert a játékosai éppen akkor futottak ki a pályára, így a közönség hangja elnyomta az edzőét. “A lányok ma reggel fáradtak voltak és boldogok, de úgy ébredt mindenki, hogy mindent belead az év meccsén. A tegnapi elődöntő színvonalas kézilabdát hozott ezért büszke vagyok a lányokra” – ennyit lehetett hallani az edző nyilatkozatából. 

Galéria: Marcali Gábor, O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #Bajnokok Ligája | #galéria | #női kézilabda |