Rangadó előtt az ETO női focicsapata

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.04.18. 14:20

A Simple Női Liga előző fordulójában az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata magabiztos győzelmet aratott a DVTK otthonában, amivel tovább őrzi második helyét a tabellán a Ferencváros mögött.

Sűrű napok vannak az ETO női csapata mögött, és a folytatás sem lesz könnyebb. A válogatott mérkőzések után kevés ideje volt a lányoknak együtt készülni, máris bajnoki meccsen kellett bizonyítaniuk. Szerencsére a játékosok teljesítményén ez nem látszott meg, a Diósgyőr otthonában magabiztos győzelmet arattak. Nagy szerepe volt ebben a nemzeti csapatban is szóhoz jutó, Miskolcon remek játékot bemutató Németh Lorettának, aki már nagyon várja a hétvégi, Fradi ellen rangadót.

,,Úgy gondolom, nagyon jó válogatott edzőtáboron vagyunk túl, remek hangulatban és sikeresen telt. Mindkét mérkőzésen szép gólokat szereztünk, emellett több szép lehetőséget is kialakítottunk. Ámbár nem volt túl sok időnk együtt készülni a DVTK elleni mérkőzésre, nagyon jó kilencven percet tudhatunk magunk mögött. Végig koncentráltan futballoztunk, kézben tartottuk a meccset. Mindenki tudta, hogy nehéz mérkőzés lesz, így is mentünk ki a pályára. Szem előtt tartottuk, hogy nehéz, és izgalmas hetek várnak ránk, és csak a három ponttal jöhetünk haza. Szép támadásokat vezettünk, az ellenfélnek esélyt sem adtunk, hogy komolyabb helyzetig eljusson. Már mindenki izgatottan várja a szombati rangadót. Ősszel sajnos nem sikerült a győzelem, viszont itt a lehetőség a javításra. Biztos vagyok benne, hogy a stáb, az összes játékos mindent megfog tenni azért, hogy a három pont itthon maradjon. Izgalmas mérkőzést várok, remélem a kilátogató szurkolók élvezni fogják a látottakat. Koncentráltan, százszázalékos edzésmunkát végzünk napról napra – mondta Németh Loretta.

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás |