Győri Nemak Dana ETO HC

Próbaüzem a győri jégcsarnokban

Illusztráció: Győr+ Archívum
Győr+
2020.06.03. 06:34

A Győri Nemak Dana ETO HC a honlapján számolt be róla, hogy a Nemak Jégcsarnok próbaüzeme az elmúlt napokban elindult, így a részlegesen már használhatják a sportolók a jégfelületet.

A próbaüzem néhány nappal ezelőtt indult el, ami azt is jelenti egyben, hogy már részlegesen használhatják jégfelületet, illetve zajlik a belső páramentesítő légtechnika beállítása, a gépészet üzemszerű tesztelése is.

Mivel a próbaüzem alatt a klub egyéb jégkapacitással nem rendelkezik (kispálya, Dana sátor) így ideiglenesen ezen az egy pályán kell megoldaniuk a közel háromszáz sportoló jeges edzéseinek újraindulását, ami nagy fokú rugalmasságot és türelmet igényel mindenkitől.

Az iskoláskorú gyermekeknek az edzés továbbra sem kötelező! Az ETO HC elfogadja és megérti, hogy a teszt-időszak alatti délelőtti edzések látogatása – az iskolai online oktatás folyamatossága miatt – nem minden korosztály játékosai számára megoldhatók, ezért is kérik mindenkinek a megértő, türelmes együttműködését a próbaüzem ideje alatt.

A részleges próbaüzem ideje alatt – betartva az edzések látogatásával kapcsolatos szövetségi és egyéb vírusvédelmi szabályokat – továbbra is felhívják a szülők és a kísérők figyelmét és egyben kérik is őket, hogy a létesítményt egyelőre még ne látogassák, illetve minden játékosukat és sportolójukat is kérik, hogy ügyeljen a létesítmény rendjére, tisztaságára, rendeltetésszerű használatára, illetve továbbra is tartsák be a vírusvédelmi előírásokat.

„A terveink szerint a következő hónapok edzésmunkája a nyári korábbi években megszokott nyári felkészülési időszaknak és a lehetőségeinknek megfelelően folyamatos lesz, célunk az, hogy csapataink a lehető legjobb felkészültségben legyenek az előttünk álló jeges szezon rajtjára.” – olvasható a hivatalos honlapon.

Még egy fontos részletre kitértek a közleményben, miszerint az elmúlt hónapokban, a koronavírus veszélyhelyzet alatt az egyesület elnökségének döntése alapján, szüneteltették a szülői hozzájárulások fizetését. A múlt heti elnökségi ülésen úgy határozott a klub vezetése, hogy június 5-től újraindítják a szülői hozzájárulások számlázását. Amennyiben a számlázással kapcsolatban bárkinek kérdése van, további információért Baranyi Réka klubadminisztrátorhoz fordulhat.

Kapcsolódó témák: #jégkorong |