Labdarúgás

Priskint pénteken műtik, hetekre kidőlt

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.09.16. 20:28

A DVTK elleni bajnoki mérkőzés 22. percében egy ártalmatlan szituáció következtében Priskin Tamás sérülést szenvedett, és nem is tudta folytatni a játékot. Csapatkapitányunk azóta túl van az ilyenkor szükséges vizsgálatokon, és kiderült, hogy nagyjából hat hetes kényszerpihenőre számíthat.

Érzékeny veszteség érte a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatát, ugyanis az együttes kapitánya, Priskin Tamás a Diósgyőr elleni mérkőzés első félidejének derekán sérülést szenvedett, ami után kénytelen volt elhagyni a játékteret. Azóta részt vett a szükséges vizsgálatokon, amik kimutatták, hogy a támadó porcsérülést szenvedett, ami miatt nagyjából hat hétig lesz harcképtelen.

– Az MR-vizsgálat kimutatta, hogy porcsérülést szenvedtem a térdemben – kezdte Priskin Tamás. – Pénteken már meg is műtenek atroszkóppal, ezután a doktor úr elmondása szerint hat-nyolc hetet kell kihagynom előreláthatólag. Volt már korábban is ilyen sérülésem, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy mivel jár. Örülök ennek a hírnek, már amennyire egy ilyen dolognak lehet örülni, mert én rosszabbra számítottam. Attól féltem, hogy komolyabb sérülést szenvedtem, nyilván ez is komoly, de ha arra gondolok, hogy ez a másfél hónap jóval rövidebb kihagyás, mint ha hét-nyolc hónap lett volna, máris könnyebb elfogadni. Már most azon vagyok, hogy minél előbb elkezdhessem a rehabilitációt, és utána rövid időn belül újra a pályán lehessek.

Sérültekkel kapcsolatos hír még, hogy hétfőn Budapesten megműtötték Barna Szabolcsot, akire sajnos több hónapos kihagyás vár.

forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |