Priskin büszke a válogatottra

Nagy Roland Fotó: MekliZ Fotó
2024.06.23. 17:07

A magyar válogatott nagy reményekkel, viszont nehéz sorsolással vágott neki a labdarúgó Európa-bajnokságnak. A továbbjutáshoz a skótok legyőzése mellett egy kis szerencsére is szükség lenne vasárnap.

A magyar válogatott nagy reményekkel, viszont nehéz sorsolással vágott neki a labdarúgó Európa-bajnokságnak. Marco Rossi csapata az első meccsen Svájctól 3–1-re kikapott, majd a torna egyik nagy esélyesétől, a házigazda német válogatottól is vereséget szenvedett.

A továbbjutáshoz a skótok legyőzése mellett egy kis szerencsére is szükség lenne vasárnap. Így gondolja ezt Priskin Tamás is, aki szerint különleges érzés, amikor egy sportoló nagy világversenyen képviselheti a hazáját.
Az ETO korábbi csatára pályafutása egyik legszebb emlékének tartja a 2016-os franciaországi Eb-t, amelyre épp a sorsdöntő norvégok elleni meccsen lőtt góljának köszönhetően jutott ki a válogatott.

„Láttuk, éreztük, hogy óriási az érdeklődés, hiszen a mérkőzéseken telt ház volt, itthonról pedig jöttek a hírek, hogy minden településen futball-láz uralkodott, olyan érzés volt, amit korábban elképzelni sem tudtunk. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók szeretete óriási pluszt ad a mostani válogatottnak is.”

A csapat egyik alapembere, Kerkez Milos mentoraként tekint Priskin Tamásra, hiszen amikor Milos az ETO-hoz került, Priskin vette a szárnyai alá.

Korábban ma a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #EURO2024 | #labdarúgás |