Ötéves kora óta a futball az élete az ETO fiatal gólvágójának

Pécskai István Fotó: Vig Norbert
2023.08.08. 19:16

Huszár Marcell kiváló formában kezdte a 2023–24-es futballidényt. Az ETO FC mindössze 18 esztendős támadója a Gyirmót 3-2-es idegenbeli legyőzése során kezdőként rendkívül hasznosan futballozott. Legutóbb pedig a BVSC ellen is remekelt, a 4-0-ra megnyert hazai találkozón duplázni tudott az NB II-ben.

,,Szerencsére már a felkészülés során is jól ment a játék. Örülök nagyon, hogy a tétmérkőzéseken eredményesen teljesít a csapat, és hogy persze én is szerephez juthatok. Hálás vagyok Antonio Munoz vezetőedzőnek, hogy a bajnokságban bizalmat szavazott nekem. Nagyon jó a kapcsolatom a mesterrel, már három éve dolgozunk együtt, hiszen korábban az akadémián is az edzőm volt– mesélte Huszár Marcell a Győr+ Médiának.

Az NB II tabelláját vezető ETO nemcsak eredményesen, de látványosan és gólveszélyesen is futballozik az új idényben. Huszár szerint a fiatal és a rutinos focisták remek elegyet alkotnak a pályán.

,,Összetartó a csapat, a tapasztaltabb futballisták sokat segítenek nekünk, fiataloknak. Olykor egy jó meglátásuk vagy tanácsuk nagyon sokat jelent számomra is. Tavaly nagyon sok fiatal játékos volt a pályán a csapatban, és sajnos nem sikerült jól szerepelnünk. Az új szezonban jóval több rutinos, komoly csatákat megélt focista erősíti a csapatot, amely eddig nagyon jól teljesít. Bízunk a hasonlóan jó folytatásban. Személy szerint természetesen minél több góllal szeretném segíteni az ETO-t a céljai elérésében. Örülök, hogy Gyirmóton és a BVSC ellen hazai pályán is sokan szurkoltak nekünk, szeretnénk jó játékkal és győzelmekkel meghálálni a drukkerek támogatását” – tette hozzá a csatár.

Huszár Marcell egyébként ötéves kora óta focizik, az élete a labdarúgás.

,,Édesapám megyei szinten futballozott, rajta kívül nincs olyan családtagom, aki sikeres lett volna a labdarúgásban. Ötévesen kaptam meg az első labdámat, azóta megállás nélkül focizom. Győrszentivánról indulva most már tíz éve az ETO kötelékébe tartozom” – árulta el a focista.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #NBII |