Osztrák csatárt szerződtetett az ETO futballcsapata

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.19. 14:33

Az NB II-ben szereplő ETO FC átigazolta Christoph Kröhnt az osztrák másodosztályban szereplő FAC Wien gárdájától. A csatár pályára lépett a győri csapat ellen felkészülési mérkőzésen, ahol felkeltette a zöld-fehérek szakmai vezetésének érdeklődését.

Christopher Kröhn 1999-ben született Bécsben. A labdarúgással az SC Red Star Penzing csapatában ismerkedett meg, 2008-tól volt a klub igazolt játékosa. Egy rövid törökországi kitérő után hazájában szerepelt, az elmúlt két szezonban az osztrák másodosztályban játszott, előbb az SK Vorwärts Steyr csapatában, ahol 14 mérkőzésen 5 gól mellett egy asszisztja volt, majd pedig a FAC Wien labdarúgójaként 24 meccsen hatszor volt eredményes, illetve két gólpasszt adott.

,,Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, a szakmai stáb és a társak segítőkészek az első pillanattól kezdve. Remek körülmények fogadtak, ahol minden adva van, hogy egy remek szezont teljesítsünk. Nem is lehet más célom, sok góllal szeretném kivenni a részem a sikerekből, és azon leszünk, hogy a szurkolóinkat maximálisan kiszolgáljuk a mérkőzéseken – fogalmazott Christopher Kröhn.

Kapcsolódó témák: #átigazolás | #labdarúgás | #NBII |