Összetört Lendvai Miklós családja a focista halála után

Győr+
2023.03.01. 20:31

„Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább" - nyilatkozta az ETO volt futballistájának édesapja a sportal.hu-nak. A család sem tudja, miért vetett véget életének a korábbi 23-szoros válogatott labdarúgó.

Amint arról beszámoltunk, február 20-án tragikus hirtelenséggel, negyvenhét esztendősen elhunyt Lendvai Miklós 23-szoros válogatott labdarúgó. Számos más csapat mellett az ETO-ban is játszott a 2004-2005-ös idényben, 26 alkalommal lépett pályára győri színekben. A keménységéről és küzdőszelleméről ismert játékostól Vincze Ottó is elbúcsúzott.

A játékos édesapja most megszólalt fia tragikus haláláról:

„Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább… Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?” – nyilatkozta sportal.hu-nak idősebb Lendvai Miklós.

Amióta Miki meghalt, nincs megnyugvásunk. Azt, amin most a feleségemmel, a lányommal, a családunkkal keresztülmegyünk, nem lehet szavakkal leírni, csak érezni. Nagyon hiányzik nekünk, és persze a gyerekeknek. Nem tudom, hogyan tovább, csak abban vagyok biztos, hogy ugyanúgy megmaradunk nagyszülőknek – mondta megtörten a gyászoló édesapa. – Nem tudom túltenni magamat azon, hogy a szeretett, drága gyermekünk itt hagyott minket, aludni is alig bírunk. Annyira hiány­zik, mindig csak az ajtót nézzük, remélve, hogy feltűnik, és szól, anya, főzz egy kávét!” – idézi a lap az édesapát.

Forrás és további részletek: sportal.hu

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #gyász | #labdarúgás |