Olasz ajánlat jött az ETO 18 éves tehetségéért

Győr+ ETO FC
2023.01.31. 19:43

A Nemzeti Sport Olaszországból úgy értesült, hogy olasz élvonalbeli klub tett vételi ajánlatot az NB II-es ETO FC Győr 18 éves, U-válogatott tehetségéért, Tuboly Mátéért, aki azonban egyelőre marad a magyar klubnál.

Csapatnevet nem említhetek, de meg tudom erősíteni, hogy érkezett hivatalos ajánlat az olasz élvonalból Máté játékjogáért, amit az ETO tulajdonosi köre a családdal, illetve a menedzsmentünkkel egyetértve visszautasított” – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére a játékost képviselő Perfootmance GmbH részéről Haisza Viktor játékosügynök.

Menedzsere szerint az szolgálja a futballista fejlődését, ha egyelőre Magyarországon marad.

„Tuboly Máté számára a prioritás most az, hogy az ETO első csapatában meghatározó játékossá tudjon válni, valamint a márciusi U19-es Európa-bajnokság elitkörös selejtezőjében, mint csapatkapitány, minél jobb eredményhez tudja segíteni a korosztályos nemzeti együttest. Idén érettségi vizsgák is várnak Mátéra, és Győrben biztosított a további szakmai fejlődése, ezért is döntöttünk a maradás mellett. Ezzel együtt nagyon büszkék vagyunk, hogy Máté novemberben az olaszok elleni U19-es válogatott mérkőzéseken olyan teljesítményt tudott nyújtani, mellyel egy Serie A-ban szereplő klub érdeklődését is felkeltette” – tette hozzá Haisza.

Forrás: nso.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |