Oftedal és Danyi is a legjobbak között

Fotó: Győri ETO KC
Győri ETO KC
2020.07.06. 06:31

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) nyilvánosságra hozta a jelöltek névsorát a 2019-es év „IHF Világ legjobb női játékosa” és az „Év edzője” címre.

Kihirdette a legjobb női játékosok nevét az IHF, akiket egy 18 tagú szakmai grémium választott ki, hogy közülük kerüljön ki a „Világ legjobb női Kézilabdázója” cím birtokos 2019-ben. Az öttagú jelölti névsorban a Győri Audi ETO KC irányítója, Stine Oftedal mellett az orosz Anna Vjahirjeva, és három holland játékos, Lois Abbingh, Estevana Polman és Tess Wester szerepel.

Stine Oftedalra ezen a linken tud szavazni.

„Hatalmas megtiszteltetés ezen a listán lenni. Kettős érzés van bennem, hiszen egyrészt természetesen nagyon boldog vagyok, de másrészt rettenetesen izgatott is, hiszen igazán nagy dolognak tartom, hogy rám is gondoltak. Fantasztikus játékosok vannak a listán, megtisztelő velük együtt szerepelni” – nyilatkozta szerényen honlapunknak Stine Oftedal.

Fotó: Krizsán Csaba / MTI

A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor igazán rangos mezőnybe került, hiszen rajta kívül jelölt még: Emmanuel Mayonnade, aki a holland válogatottat és a Metz csapatát irányítja, Carlos Viver, a világbajnoki ezüstérmes spanyol női válogatott szakvezetője, Ambros Martín, a Rosztov-Don és az orosz válogatott szakvezetője, valamint Thorir Hergeirsson Norvégia szövetségi kapitánya.

Danyira az alábbi linken lehet szavazni.

Szavazni előzetes regisztrációt követően lehet majd!

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |