Hungarian Darts Show

Nyolcezer néző előtt léptek fel a darts sztárjai

Fotó: MTI/Illyés Tibor
MTI
2022.05.18. 07:05

Nyolcezer néző látogatott ki a budapesti MVM Dome-ba kedden este a Hungarian Darts Show-ra, amelyen a sportág legnagyobb sztárjai léptek a táblához, s közülük a hollandok világbajnok legendája, Raymond van Barneveld lehetett a legboldogabb, mivel két számban is győzni tudott.

A szervező Darts Event tájékoztatása szerint a késő este zárult eseményen óriási üdvrivalgásban részesült valamennyi játékos, így a 16-szoros világbajnok angol Phil Taylor és a háromszoros vb-győztes holland Michael van Gerwen.

A profi klasszisok egymással, illetve ismert magyar sportolókkal, művészekkel játszottak együtt, köztük a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergellyel, valamint Gianni Annonival, Torghelle Sándorral és Fehérvári Gábor Alfréddal (Freddie).

A showműsort a profik versenye tette izgalmassá, amely holland házidöntővel zárult, abban pedig az 55 éves Raymond van Barneveld 5-0-ra legyőzte Van Gerwent. Az este Van Barneveld teljes sikerét hozta, miután Torghelle Sándorral az oldalán párosban is diadalmaskodott.

A hangulatot Russ Bray, a darts hangja fokozta, aki legalább akkora sztárnak számít, mint a játékosok.

Kapcsolódó témák: #darts |