Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: zöld-fehér rangadó Győrben!

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.11.16. 18:03

Igazi „kézilabda-csemege" várható szerdán este az Audi Arénában: a Győri Audi ETO KC legnagyobb hazai riválisát, a bajnoki címvédő FTC-t fogadja.

Nem kizárólag a két csapat múltja, hanem a két alakulat idei teljesítménye is igazolja a rangadó elnevezést, ugyanis csak a Győri Audi ETO KC és a Ferencváros veretlen már csak a hazai pontvadászatban.

A találkozó másik érdekessége, hogy a Fradi tavalyi keretéből mostanra Háfra Noémi, Schatzl Nadine is az ETO-ban játszik, tavalyelőtt pedig Lukács Viktóriát igazolta le a Győr az FTC-től.

A november 17-én, szerdán 18:30-kor kezdődik az Audi Arénában. A találkozót az Andorka Miklól, Hucker Róbert játékvezető páros vezeti, és az M4 Sport élőben közvetíti.

A mérkőzés az aktuális kormányrendelet értelmében csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, a 18. életévét be nem töltött személyek csak abban az esetben vehetnek részt az összecsapáson, ha van mellettük olyan 18. életévét betöltött állampolgár, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. 

Az ETO eddig 80 alkalommal találkozott a Ferencvárossal, ebből 47-szer győztesen hagyta el a pályát. Az 5 döntetlen mellett, 28 győzelem szerepel a Fradi neve mellett a statisztikában.

A szuperrangadó előtt a győri klub honlapja a csapat két játékosát, Crina Pinteát és Stine Oftedalt is megkérdezte, mire számítanak a találkozón. A videó megtekinthető ITT.