Jégkorong

Nemzetközi tornával készül Győrben a válogatott

Fotó: jegkorongszovetseg.hu
Győr+
2021.08.24. 16:25

A szlovák és a cseh korosztályos válogatottal játszik a hazai rendezésű világbajnokságra készülő magyar csapat.

Hétfőtől Győrben készül az U18-as női válogatott. A keret hétfőn egy, kedden és szerdán két-két jeges edzésen vesz részt, majd csütörtökön a szlovák, szombaton pedig a cseh együttes találkozik. A korosztályos csapat hosszú idő után tud újra nemzetközi felkészülési meccset játszani.

A Bedő Botond vezette szakmai stáb 28 játékost hívott be a keretbe. A cseh együttes az A csoportban szerepel, míg a szlovákok a mieinkhez hasonlóan a Divízió I/A-ban.

A magyar keret a jegkoronszovetseg.hu oldalon található.

A Három Nemzet Torna programja:
Augusztus 26., csütörtök, 17.00  Magyarország-Szlovákia
Augusztus 27., péntek, 17.00 Csehország-Szlováka
Augusztus 28., szombat, 15.30 Magyarország-Csehország

Annak érdekében, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség eseményein zavartalanul szurkolhasson a közönség a helyszínen, mindenkinek be kell tartania a jelenleg érvényben lévő és irányadó járványügyi szabályokat.

A sporteseményeken, mérkőzéseken nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A beléptetés során fel kell mutatni a védettséget igazoló okmányt vagy applikációt, ezért mindenkit arra kérünk, hogy érkezzen időben – írja a Magyar Jégkorong Szövetség honlapja.
Kapcsolódó témák: #jégkorong |