Nemzetközi meccsekkel búcsúzik az ETO

Fotó: eto.hu
HAK
2020.01.25. 09:26

Persze csak a felkészülési mérkőzéseket illetően, hiszen a jövő héten már a tavaszi szezon bajnoki rajta vár a WKW ETO FC labdarúgóira. Szombaton 11 órakor a szlovák másodosztályú Somorját, vasárnap pedig a horvát első ligás Slaven Belupo-hoz, Kaproncába látogat a zöld-fehér gárda.

A Somorja együttesével a tavalyi felkészülés során már találkozott az ETO, ahol 2:1-es győri győzelem született. A horvát klub új ellenfél lesz, velük még soha nem meccselt a klub. Ők a 7. helyen állnak a tabellán, s erejüket mutatja, hogy a listavezető Dinamo Zágrábtól szoros meccsen mindössze 1:0-ás vereséget szenvedtek.

„A hétvégén már egyre jobban az eredmény is előtérbe kerül ezen a két mérkőzésen, de még mindig vannak olyan játékosok, akiket szeretnék egymás mellett játszatni, hogy lássam hogyan tudnak együtt dolgozni a pályán. Akár a szombati, akár a vasárnapi meccsen lesznek olyan pozíciók, melyeket ki szeretnék próbálni. Mindenki a saját posztján fog játszani és a mérkőzések alapján fog eldőlni, hogy ki fog kezdeni a jövő heti bajnoki mérkőzésen.

Mivel sok új játékosunk van, ezért ezt a két alkalmat még arra szánjuk, hogy a pályán is megismerjék egymást. Vannak, akik már találkoztak egymás ellen, néhányan már játszottak is együtt, de cél az, hogy még jobban összecsiszolódjanak. Lesz olyan játékos, aki holnap is játszik egy félidőt és a vasárnapi meccsen is szerephez fog jutni. Mindemellett most már szeretnénk szem előtt tartani az eredményességet is! – foglalta össze a felkészülési meccsek lényegét Kondás Elemér, az ETO vezetőedzője.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #WKW ETO FC |