Nem sikerült a bravúr: kiesett az ETO a Magyar Kupából

Fotó: Vig Norbert
Pécskai István
2022.04.20. 21:50

Hiába készült meglepetésre, hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól az ETO FC a labdarúgó-Magyar Kupa elődöntőjében.

Az ETO korábban a Puskás Akadémiát és a Fehérvárt is búcsúztatta a sorozat jelenlegi kiírásában. Több mint 5 ezer győri szurkoló látogatott ki az ETO Parkba, fociünnep kerekedett a Fradi elleni meccsre.

A nézők bíztak benne, ezúttal is bravúrra lesz képes a győri gárda, ennek megfelelően remek hangulatot teremtettek. A vendég együttes azonban igyekezett lehűteni a kedélyeket: az elefántcsontparti Franck Boli lövésével meg is szerezte a vezetést az első félidő 23. percében. Nem sokkal később a norvég Kristoffer Zachariassen volt eredményes volt fejjel, így 2-0-s előnyre tett szert az FTC.

A második félidő elején ismét gólt szerzett a Fradi, újból Boli talált az ETO kapujába (0-3). A győri csapatot dicséret illeti, mert háromgólos előnyben sem adta fel, ennek jutalma lett a szépítő találat, amely a csereként beálló Bacsa Patrik nevéhez fűződik, a csatár a 73. percben volt eredményes (1-3). A Ferencvárosnak azonban erre is volt válasza: a német Marko Marin öt perccel később gólt szerzett, s beállította a 4-1-es végeredményt.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #ETO | #galéria | #labdarúgás |