Nem nyaralni ment a Gyirmót Siófokra

Venesz Klaudia MekliZ Fotóstúdió
2024.04.07. 19:01

Viszonylag eseménymentes első félidő után megindult a játék, a Gyirmót 2:4-re verte a bennmaradásáért küzdő Balaton-parti együttest.

Az első félidő nyugalmas játékkal indult, a 27. percben Lányi lövését hárította Winter, a lehetőségre Medgyes lelt, egy gyors átadás után Madarász váltotta gólra a helyzetét. A harmincadik percben Csörgő szabálytalankodott, a 41-ben pedig Szegi és Kitl összeakadása miatt fújt a játékvezető.

Az egyenlítő gólt Dénes vágta be a 46. percben, a válaszra nem sokat kellett várni a gyirmótiak részéről – Kicsun jobbra bevágódó találatával vette át újra a vezetést a vendég csapat. A győri együttes harmadik góljára a hetvenedik percig kellett várni, Madarász duplázott, a hálóőrt egy jobb alsóba helyezett labdával lepte meg. A 77. percben Posztobányi válaszolt egy fejes góllal, a Siófok 2:3-ra hozta fel hátrányát, de Medgyes a hosszabbításban hálót talált, és a találkozó 2:4-es gyirmóti győzelemmel zárult. A kék-sárgák a győzelemmel a tabella 6. helyén állnak.

Merkantil Bank Liga – 27. forduló
BFC Siófok – Gyirmót 2:4

Siófok: Winter, Dénes, Gyurkits (Szedlár), Hegedűs (László), Kitl (Shvedyuk), Major (Schildkraut), Németh, Posztobányi, Varga B., Varjas, Vékony. Vezető edző: Vukmir Dragan

Gyirmót: Hársfalvi, Adamcsek (Molnár), Csörgő, Hudák (Hajdú), Kicsun (Kovács D.), Kovács M., Lányi, Madarász (Erdei), Medgyes, Szegi, Szőke. Vezető edző: Tamási Zsolt

Gólszerzők:
Dénes, Posztobányi / Madarász (2), Kicsun, Medgyes

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #meccs |