Nem marad Gyirmóton Csertői

Győr+ Fotó: gyirmotfc.hu
2023.05.21. 21:24

A labdarúgó Merkantil Bank Liga utolsó fordulójában a már feljutó MTK 2–1-re legyőzte a Gyirmótot. A mérkőzést követően Csertői Aurél az M4 Sportnak elmondta: távozik a Gyirmóttól.

Idegenbeli győzelemmel zárta az idényt az NB II két feljutó együttese, az első helyezett Diósgyőr, valamint a második MTK is: a DVTK Szombathelyen aratott 2-0-s sikert, míg az MTK a Gyirmót vendégeként nyert 2-1-re a labdarúgó Merkantil Bank Liga utolsó, 38. fordulójában vasárnap.

A mérkőzést követően Csertői Aurél, a Gyirmót FC vezetőedzője az M4 Sportnak bejelentette, hogy távozik a csapattól a szezon végén. A szakember 2019 nyara óta irányította a klubot, vele 2021-ben másodikként feljutott az OTP Bank Ligába, ott azonban sereghajtóként végzett. Csertői 143 tétmeccsen 1.54-es pontátlagot produkált gyirmóti edzőként.

„Lejár a szerződésem, nem újították meg, így szezon végén távozom. Vannak elvárások, ezeknek nem tudtunk volna megfelelni, pedig ez a realitás. De vannak lehetőségeim, ha egy kapu bezáródik, egy másik kinyílik. Az edzősors az ilyen” – nyilatkozta az M4 Sportnak a leköszönő Csertői.

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #NB II |