„Nem könnyű találkozó vár ránk” – a DVSC Schaeffler érkezik Győrbe

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2024.01.17. 09:01

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában a Győri Audi ETO KC a DVSC Schaeffler csapatát fogadja az Audi Aréna Győrben január 17-én. A mérkőzést 18 órától az M4Sport élőben közvetíti. Ulrik Kirkely és Győri-Lukács Viktória szerint olyan meccsre kell készülni, amely két jó formában játszó együttes összecsapása lesz.

„Minden bizonnyal egy erős Debrecen ellen lépünk pályára. Sok tapasztalatot szereztek a Bajnokok Ligájában, megtudták milyen az, amikor folyamatos terhelés alatt kell játszani. Ami a játékoskeretüket illeti, fizikálisan erős, jó egyéni képességű kézilabdázókkal rendelkeznek. Nem könnyű találkozó vár ránk” – mondta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen erős csapatról van szó. Szerencsére a tavalyi évben már sikerült egyszer megverni őket a BL-ben, de abból a meccsből nem szabad kiindulni, mert mindkét együttes sokat változott azóta. Úgy gondolom, jó, hogy hazai pályán játsszuk ezt a találkozót, mert a szurkolóinkra mindig számíthatunk, most is nagy szükségünk lesz rájuk” – fogalmazott Győri-Lukács Viktória.

A DVSC Schaeffler az NBI-es pontverseny 4. helyéről várja a folytatást. Az eddig lejátszott 11 meccsén 10 győzelmet szerzett és 1 vereséget szenvedett el. Az alföldi együttes 349 gólt dobott és 264-et kapott. A házi góllövőlista első helyén Vámos Petra áll, aki 46-szor volt eredményes, őt Kácsor Gréta követi 45 góllal, míg a harmadik legeredményesebb Töpfner Alexandra, aki 41 találatot szerzett.

A január 17-én 18 órakor kezdődő mérkőzést a Felhő Ferenc, Öcsi Tamás kettős vezeti majd. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

A győriek szurkolói belépőjegyeket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u. 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a kezdődobás előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, azaz 17:00-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.

Forrás: gyorietokc.hu/Papp Csaba

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |