SZESE Győr röplabda

Nem jött ki a lépés

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2019.12.10. 20:57

A SZESE Győr női együttese a tabellán negyedik Budaörs otthonába látogatott, míg a férfiak a listavezető Dunaújvárost fogadták.

Budaörsi DSE-Emericus SE–SZESE Győr 3:0 (18, 14, 22)

SZESE: Hirni, Orbán, Sinai, Tóth L., Juhász V., Lakatos R. Csere: Huber, Léhner-Vargán. Vezetőedző: Szamosi Balázs.

Szamosi Balázs: – Reálisan számíthattunk egy nyert szettre, de sajnos ez ma nem jött össze. Az első és az utolsó játszmában tudtuk valamelyest megszorongatni az ellenfelünket. Továbbra is sok volt a ki nem kényszerített hiba mind nyitásban, mind pedig az alapjátékban. Az utóbbi időben gyakorolt csapatszerkezeti munka nem elég hatékony, így vissza kell térnünk a nyitások erejének és pontosságának növeléséhez.

SZESE Győr–Dunaújvárosi Röplabda Akadémia 0:3 (16, 22, 20)

SZESE: Földes, Falvay, Mészáros Á., Gyuris, Bellovicz, Apáti, Lengyel (liberó). Csere: Bicskó (liberó), Csank, Sebestyén, Misky, Mészáros B. Vezetőedző: Fehér Tibor.

Fehér Tibor: – Rengeteg hibánk volt mind támadásban, mind pedig az alapjátékban. A nyitásaink rendkívül rosszak voltak, az ellenfél pedig minden hibánkat kihasználta. Az első játszmában hajtottunk, de a hosszú labdamenetek végén nem tudtuk beütni a pontokat. A másodikban próbáltunk változtatni a szerkezeten, de a ki nem kényszerített hibák miatt nem sikerült felzárkóznunk. Sajnos sokaknak nem jött ki ma a lépés.

Forrás: SZESE Győr Röplabda szakosztály

Kapcsolódó témák: #röplabda |