Nehéz győri kilencven perc előtt

Győr+
2023.03.05. 11:20

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában hazai környezetben látja vendégül a jó formában lévő Ajka gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órakor az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítanak!

„Értékes győzelmet aratott múlt héten csapatunk Tiszakécskén” – kezdte Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője a klub hivatalos közösségi oldalán, majd így folytatat: „A nagyon fontos három pont után ezúttal hazai pályán kellene hasonló teljesítményt nyújtani a jó formában lévő Ajka ellen.

Az Ajka eddigi huszonöt mérkőzésükből tizenegyet megnyert, hatszor játszott döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött 39 pontjukkal az előkelő 5. helyet foglalják el a táblázaton. A két csapat őszi mérkőzésén Babati góljával 1-0-s győzelmet arattott az ETO. A cél egyértelműen az, hogy most hétvégén is hasonló végkimenetele legyen a találkozónak.

Jó focit játszik az Ajka, emellett fizikálisan erős és rutinos játékosokból áll a kerete. Összességében nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de örülnék neki, ha ezen az úton tudnánk tovább haladni, és ezt az eddigi „mini sorozatunkat” tovább tudnánk vinni – mondta Tímár Krisztián.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |