Városi rangadó

Négyet rúgott az ETO a Gyirmótnak

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2020.11.22. 21:35

Az első félidő kiegyenlített játéka után a második félidőben az ETO hármat rúgott.

Nem kell sokat várni az első találatra, Nagy Patrik a tizenegyedik percben a tizenhatos környékéről lőtte ki a bal alsót, ezzel a Gyirmót ezzel megszerezte a vezetést (0-1).

A hazaiak válasza a huszonnyolcadik percben érkezett: Lipták látványos mozdulattal vette be a vendégek kapuját (1-1).

A csereként beállt Sipőcz kis híján gólt szerezett az ETO-nak az első játékrész hajrájában: lövését csak bravúrral tudta védeni Rusák. Bravúrra nem sokkal később a másik oldalon is szükség volt: Szatmári szabadrúgását az első gólnál labdát eladó Gundel-Takács tornázta ki. A csapatok így 1-1-es állással vonultak szünetre.

A második félidő legelején a hazaiak először vezettek a városi derbin: Májer alakította 2-1-re az állást.

Csertői Aurél több cserével próbált változtatni csapata játékán, azonban az egyenlítés a frissítésekkel sem jött össze. Olyannyira, hogy a 84. percben Májer Milán duplázni tudott: Lipták csúsztatásából szerezte meg az ETO harmadik gólját. Hat perccel a rendes játékidő véget előtt került kétgólos előnybe Csató Sándor együttese (3-1).

Ám itt még nem volt vége a meccsnek! Széles rúgta fel Berkit a tizenhatoson belül három perccel a vége előtt, a megítélt büntetőt pedig maga a sértett értékesítette, beállítva ezzel a találkozó végeredményét:

WKW ETO FC – Gyirmót FC : 4:1 (1-1)

Korábban ma a témában:

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #WKW ETO FC |