Magabiztos győzelem
Havassy Anna Katalin
2019.09.19. 06:14

Négyet rúgott a Gyirmót

A tervet teljesítette a Gyirmót FC Győr, hiszen három pontért utaztak el Soroksárra, s vége simább lett, mint azt előzetesen gondolták.

Az első gólt Heffler Norbert szerezte a 33. percben, majd a gyirmóti előny két gólosra nőtt a 39. percben: Varga Ákos öngólja után már 0-2 volt az eredmény.

A második félidő is leginkább a Gyirmótról szólt, amelyet újabb gólok is jeleztek. Szarka Ákos a 61. percben növelte a vezetést, Heffler pedig még a 91. percben is betalált a Soroksár kapujában, kialakítva ezzel a 0-4-ás végeredményt.

A vasárnapi hazai vereséget követően úgy tűnik a csapat ismét magára talált, s magabiztos győzelmet aratott a Lipcsei Péter által vezetett soroksári csapat ellen. Csertői Aurél elégedett volt a mutatott játékkal, ám ahogy fogalmazott: sajnálja, hogy ehhez a jó játékhoz kellett a hazai pofon. 

Összefoglaló:

Soroksár SC – Gyirmót FC Győr 0-4

Soroksár: Varga Á. – Molnár R., Gyömbér, Valencsik, Pászka – Derekas, Misics (Csernik, 55.) – Lőrinczy – Orosz M. (Pál A., 73.), Korozmán K., Novák Zs. (Pócsik, a szünetben). Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gyirmót: Rusák – Villám, Hudák D., Széles, Zeke – Vass Á. – Májer M. (Koltai, 83.), Nagy P., Tóth B. (Vogyicska, 72.), Heffler N. – Szarka (Mayer A., 82.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Heffler N. (0–1) a 33., Varga Á. (öngól, 0–2) a 39., Szarka (0–3) a 64., Heffler N. (0–4) a 91. percben

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás |