Hirdetés
Női labdarúgás

Nagy sorozat vár a női csapatra

Fotó: ETO FC Facebook
Győr+
2022.04.23. 08:22

A Simple Női Liga 17. fordulójában újabb rangadó vár az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapatára, ugyanis Miskolcra látogat, ahol a DVTK együttesével mérkőzik meg, szombaton 15 órától.

Hirdetés

Az előző fordulóban hazai pályán aratott magabiztos győzelmet az ETO FC női csapata az Astra ellen. Ezúttal az elmúlt években remekül szereplő, jelenleg a tabella 5. helyezettjéhez, a DVTK-hoz látogatnak a hölgyek szombaton.

Könnyű kilencven percre semmiképp sem számíthatnak Süléék, hiszen az ETO-hoz hasonlóan, a Diósgyőrnek is komoly céljai vannak a szezon hátralévő részében. Dörnyei Balázs szakmai vezető bízik benne, hogy a lányok a pályán maradéktalanul végrehajtják a taktikai utasításokat, és begyűjtik a három pontot.

Hirdetés

Egy elég nehéz, de nagyon értékes hét előtt állunk, ahol ismét három mérkőzésen kell pályára lépnünk, melynek közepén lesz egy Magyar Kupa döntő, előtte pedig a Diósgyőr elleni bajnoki meccs, ahol számunkra az a cél, hogy meg tudjuk őrizni az ötpontos előnyünket az MTK-val szemben, ehhez pedig mindenféleképp nyerni kell Miskolcon” – kezdte Dörnyei Balázs.

„Az nagyon jó előjel, hogy egy-két sérült játékos kivételével szinte az egész keret együtt tudott dolgozni, úgyhogy igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a soron következő ellenfélből. Mostanában nem nagyon tudtak nyerni, ettől függetlenül veszélyes csapatnak tartom őket, előbb-utóbb biztosan nyerni fognak, nekünk az a célunk, hogy ez most ne ezen a hétvégén történjen meg.”

Forrás: ETO FC hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #női labdarúgás |
likeold
a fb oldalunkat