Győr+ Reggeli

Nagy sikereket tudhatnak a zsebükben a győri testépítő hölgyek

Kóka Enikő Győr+
2022.11.25. 15:43

A Győri Cutler Fitness versenyzői a testépítő világversenyeken eredményesen szerepeltek az elmúlt időszakban.

Kiss Viktória, a Győri Cutler Fitness Sportegyesület versenyzője előző héten Las Vegasban versenyzett a NATURAL Olympián és a natural testépítést képviselte sportmodell kategóriában, ahonnan ezüstéremmel tért haza. „Ami Las Vegasban történt, az nem maradt ott, én büszkén hazahoztam az érmemet”fűzte hozzá Kiss Viktória.

Szántóné Mara testépítő, szintén a Cutler versenyzője Szlovéniában az IBFF által rendezett világbajnokságon vett részt elsősorban body-fitness kategóriában, ahonnan el is hozta az aranyérmet és egy bronzéremmel is gazdagabb lett. „A body-fitness kategória a sportmodelltől egy fokkal izmosabb kategóriát jelent, ez felülmúlta az elvárt formámat és nagyon büszke vagyok rá” – tette hozzá Szántóné Mara.

Viktória tervei szerint a jövő évi Európai Bajnokságig meg sem áll és Mara sem tervezi feladni, a cél a profi szint a saját kategóriájában, onnan a határ csak a csillagos ég. „Én edzőként az amazonok mögött állok, akárhogyan döntsenek is” – fűzte hozzá gondolatait zárásként Lakatos „Múmia” Mihály, többszörös magyar testépítő bajnok, Európa- és világbajnok.

A stúdióban Bajzát Zsuzsi és Nagy Roland beszélgettek a vendégekkel.

Kapcsolódó témák: #cutler fitness | #Győr+ Rádió | #testépítés |