UNI Győr MÉLY-Út

Nagy hajrával győztek a kosaras lányok

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2020.12.03. 06:22

Három perccel a meccs vége előtt vette át a vezetést Iványi Dalma együttese a Diósgyőr ellen.

UNI Győr MÉLY-ÚT–DVTK 73–70 (10–16, 13–22, 20–17, 30–15)

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr MÉLY-Út) : – Alapvetően nem kezdtünk rosszul, megvolt a lendület, megvoltak a ziccerek, de kimaradtak. A védekezés viszont nem volt kellően agresszív, ezt beszéltük át a szünetben, hogy ebben kell javulnunk. Mikor ez megtörtént, tudtunk fordítani, és ha nem is szép mérkőzésen, nem is jó játékkal fontos győzelmet arattunk. Jár a dicséret a DVTK-nak is, mert jól kosárlabdáztak.

Földi Attila (vezetőedző, DVTK): – Három negyedig uraltuk a mérkőzést, a negyedik negyedben rajtunk kívülálló okokból feljött a győri csapat, megérezte a vér szagát, mi viszont kapkodni kezdtünk, ezért veszítettünk.

Fotó: Vig Norbert

Beatrice Mompremier (UNI Győr MÉLY-Út): – Az első félidőben nem volt kell energia a játékunkban, de amint felkeményedett a védekezésünk, megvoltak az esélyeink, melyeket már jól használtunk ki.

Kiss Angelika (DVTK): – Kezünkben volt a mérkőzés, sajnos nem tudtunk mit kezdeni a feljavuló győriekkel, görcsössé váltunk, így egy nyerhető meccset veszítettünk el. Nincs okunk a kesergésre, mert nem játszottunk rosszul, a végjátékból ezúttal nem mi jöttünk ki jobban.

Forrás: gyorikosar.hu


Kapcsolódó témák: #kosárlabda | #sport | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |