Női labdarúgás

MTK-ETO: döntő csata a döntőért!

Győr+
2022.05.21. 17:08

Nagyon fontos mérkőzést rendeznek a Simple Női Liga 21. fordulójában, ugyanis a bajnoki döntőre hajtó két csapat, az ETO FC Győr és az MTK Budapest találkozik szombaton 17.15 órakor, a BKV Előre Sporttelepén. A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti!

A bajnokság utolsó fordulójában dől el, hogy a Ferencváros mellett melyik csapat jut be a Simple Női Liga döntőjébe.

A győri csapat lépéselőnyből várja a találkozót, ugyanis két ponttal előzi meg a jelenleg a tabella 3. helyén álló MTK-t. Ez azt jelenti, hogy az ETO-nak már a döntetlen is elég ahhoz, hogy újabb sporttörténelmet írjon, és bejusson az FTC elleni, két győzelemig tartó fináléba.

Ettől függetlenül, természetesen a lányok nem a döntetlenre fognak játszani, Dörnyei Balázs szakmai vezető erre fel is hívta a csapat figyelmét, és az újabb három pontért utaznak a fővárosba.

Nagy izgalommal várjuk ezt a mérkőzést, igazából egész héten azt látom a csapaton, hogy nem feszültek, sőt jókedvűen várják már a kezdő sípszót.” – kezdte Dörnyei Balázs. „Remélem azt az énjüket hozzák majd, ami a komoly tétmérkőzéseken jellemző rájuk, tehát hogy a tét javítja a teljesítményüket, koncentrációjukat, és lehetőségként, nem pedig nyomásként kezelik ezt. Nem érzem azt, hogy kényelmes helyzetben lennénk azért, mert van két pont előnyünk, és nem is a döntetlenért, hanem egyértelműen a győzelemért megyünk az MTK otthonába.”

Forrás: ETO FC hivatalos Facebook

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #női labdarúgás |