Motoros ütötte el Valter Attilát

Fotó: Valter Attila/Facebook
Győr+
2022.07.22. 14:39

Közúti baleset elszenvedője volt Valter Attila. Az első számú országúti kerékpárversenyzőnket az olaszországi edzőtáborozása során egy motoros ütötte el Bormio közelében. Hála az égnek könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést.

A sportoló a Facebook-oldalán idézte fel a történteket.

„Tegnap az edzés során elütött egy motoros Bormio közelében. Egy körforgalmat rosszul mért fel, a belső íven próbált meg megelőzni, sajnos nem tudtam kivédeni. Azonnal rengetegen megálltak és segítettek, viszonylag hamar a sondaloi kórházban voltam. Óriási szerencsémre semmim sem tört el, nincsenek maradandó sérüléseim, csak a szép kis arcom kapott egy pofont a betontól, de egy fogszabályzó amúgy is tervben volt” – írta a közösségi oldalán a kerékpáros.

Hozzátette, végig magánál volt, nem vesztette el egy pillanatra sem az eszméletét.

,,Utólag visszagondolva, nem tudom, mit tehettem volna másképp, sajnos az ilyen dolgok előfordulnak. A motorossal is megbeszéltük a történteket, nincs harag köztünk, hiszen attól nem gyógyulok gyorsabban. Hálás vagyok, hogy ennyire ritkán fordul elő velem ilyen és akkor is figyel rám a védőangyalom. Vigyázzatok magatokra!” – fogalmazott Valter.

Kapcsolódó témák: #baleset | #kerékpár |