Hirdetés
Labdarúgás

Mindenképp zárt kapus lesz a győri derbi

Illusztráció: Vig Norbert
Győr+
2021.04.30. 17:47

Vasárnap csap össze az Alcufer Stadionban a Gyirmót FC Győr – WKW ETO FC Győr. Sokan arra számítottak, hogy már szurkolók előtt focizhatnak a csapatok, ám erre még egy kicsit várni kell.

Hirdetés

„Tájékoztatjuk a szurkolókat és az érdeklődőket, hogy a vendég csapat vezetőivel egyeztetve meghoztuk azt a felelősségteljes döntést, miszerint a 2021.05.02. vasárnapra kiírt Gyirmót FC Győr – WKW ETO FC Győr Merkantil Bank NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

Jelen helyzetben bizonytalan annak a kimenetele, hogy a jogszabályi háttér megvalósul, és nézőket lehetne beengedni a mérkőzésre. Véleményünk szerint az idő rövidsége miatt nem lehet felelősséggel felkészülni a találkozó nézők előtt történő megrendezésére.

Hirdetés

Ennek megfelelően – különös tekintettel a Covid helyzetre – nem látjuk lehetőségét annak, hogy biztonságosan, a jogszabályoknak megfelelően, a nézők egészségének megóvása mellett nézők részvételével megrendezhessük a mérkőzést.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzést az M4 Sport + TV csatorna élőben közvetíti, illetve online is követhetik a találkozó eseményeit az m4sport.hu weboldalon, így ott mindenki megtekintheti a találkozót.

Gyirmót FC vezetősége”

Forrás: gyirmotfc.hu

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #WKW ETO FC |
likeold
a fb oldalunkat