Labdarúgás

Minden jegy elkelt a Gyirmót-Fradira

Illusztráció: Vig Norbert
Győr+
2021.10.30. 13:34

A mai Gyirmót FC Győr – Ferencvárosi TC mérkőzésre a nagy érdeklődésnek köszönhetően az összes hazai jegyet értékesítették, a helyszínen a pénztárak zárva lesznek.

Az OTP Bank Liga pontvadászatának 11. fordulójában a tavalyi év bajnokát, a nemzetközi rutinnal is rendelkező Ferencvárosi TC. együttesét látja vendégül a Gyirmót FC Győr az Alcufer Stadionban.

A találkozó olyan tekintetben is kuriózumnak számít, hogy a sárga-kékek ellenfele kiemelt országos népszerűségének is köszönhetően a meccset telt hát előtt rendezik meg. A nagy érdeklődésnek köszönhetően az összes hazai jegyet értékesítették, a helyszínen a pénztárak zárva lesznek. Vendég oldalon még online a  jegy.mlsz.hu-n van lehetőség tiketteket váltani, korlátozott számban.

Az 1899-ben alapított zöld-fehérek magyar viszonylatban kiemelkedő eredménysorral rendelkeznek, hiszen 32-szeres bajnoknak és 23-szoros kupagyőztesnek mondhatják magukat, de szerepeltek korábban a VVK, a KEK, a Közép-európai kupa sorozatában, a közelmúltban pedig a Bajnokok-ligája, valamint az Európa-liga főtábláján is egyaránt.

A bajnoki tabellán a Gyirmót vendége kilenc mérkőzés után hat győzelemmel, egy döntetlennel és kettő vereséggel és az így gyűjtött 19 ponttal a második helyen állnak, míg a hazaiak tíz találkozón kettő győzelem, három döntetlen és három vereség után a 11. helyen várják a folytatást. Az egymás elleni eredményekben a Fradi a sima győztes, hiszen az elmúlt öt találkozónkon mindannyiszor a fővárosi zöld-fehérek nyertek.  

A gyirmóti klub vezetőinek felajánlása értelmében a mérkőzés előtt és azt kövezően térítésmentesen vehetik igénybe a szurkolók a győri Eszperantó úti állomás és az ALCUFER Stadion között oda-vissza közlekedő buszjáratot.

A tizenegyedik forduló második játéknapjának esti záró mérkőzése, a Gyirmót FC Győr – Ferencvárosi TC. találkozó szombaton 19.30. órakor kezdődik, amit a Magyar Televízió M4 Sport csatornája élőben közvetíti.

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás |