Micsoda bravúr! A Győr női kosarasai meséltek a Sopron legyőzéséről

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.01.17. 13:41

Weninger Virág, Török Ágnes és Szabina Oroszová volt a Győr+Reggeli vendége hétfőn. Az UNI Győr MÉLY-ÚT női kosárlabdacsapatának tagjai abból az apropóból érkeztek szerkesztőségünkbe, hogy legyőzték a nagy rivális, mindezidáig veretlen Sopront az NB I-ben.

A játékosok elmondták, a bravúros győzelem óriási lökést adhat a csapatnak a folytatásra. Az ellenfeleknek nagyon ritkán sikerül felülmúlniuk a Sopront, amely az Euroligában is élcsapatnak számít. Éppen ezért a győrieknek maximálisan fel kellett készülniük a találkozóra, csak így lehetett esélyük a diadalra.

A győri kosarasok beszéltek arról, milyen a közös munka Iványi Dalma vezetőedzővel, aki korábban klasszis játékos volt. Szó esett róla, milyen előnyöket jelenthet, hogy női tréner dolgozik a csapat mellett.

Szabina Oroszová, aki a Felvidéken született, mesélt arról, hogy remekül beilleszkedett Győrben, az a célja, hogy hosszú időn keresztül erőssége legyen a klubnak.

Ő, Török Ágnes és Weninger Virág is hangsúlyozta, mennyire összetartó csapat alakult ki Győrben, a játékosok nemcsak az edzéseken és a meccseken találkoznak egymással, van, hogy a szabadidejüket is együtt töltik.

A kosarasokkal készített beszélgetést az alábbi linken hallgathatják vissza:

Műsorvezetők: Nagy Roland, Bajzát Zsuzsi

Kapcsolódó témák: #női kosárlabda |