ETO FC Győr

Melyik volt a legszebb gól?

Fotó: ETO FC Győr
Győr+
2020.05.11. 08:41

Tény, az mostani labdarúgó szezon csonkára sikerült az NBII-ben, mégis akad pár szép ETO gól, amelyet érdemes visszanézni!

A Magyar Kupában és az NB I.-ben folytatódnak a küzdelmek, az NB II.-ben és az NB III.-ban azonban nem lesz több meccs a 2019–2020-as hazai labdarúgószezonban. Utóbbiaknál a tabella jelenlegi állása egyben a végső sorrend is a klubok között.

A zöld-fehérek a tabella 6. helyét foglalták el 41 pontjukkal, 13 ponttal lemaradva a még feljutást érő második helyezett Budafok mögött.

A játékosok mindenesetre készülnek, az egész csapaton elvégezték a koronavírus tesztet, szerencsére mindenkinél negatív lett. A klub egyik legrutinosabb játékosa Priskin Tamás korábban elmondta a Győr+ Médiának: azért jött haza, hogy a feljusson az ETO-val az NB I.-be s erről nem tett le.

Egyelőre most NB II-es focimeccs nélkül maradtunk, de a szezon legszebb góljait megnézhetjük a klub hivatalos közösségi oldalának segítségével. Sőt, arra kérik a szurkolókat, válasszák ki, nekik melyik tetszik a legjobban.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |