Meghódította Portugáliát a győri légtornász duó   

Szöveg és fotó: Ficsór Dávid
2023.02.24. 13:39

Nagy nemzetközi sikerben volt része a győri légtornász duónak. Molnár Petra és Ábrahám-Bakonyi Anett, vagyis a Duo Estrellas egy hónapig Portugáliában vendégszerepelt.

Lisszabonban, egy ikonikus előadóterem színpadán egy nemzetközi artistákból álló társulat tagjaként mutatták be többször is világbajnok produkciójukat.

Nagyon örültünk neki, hogy mi képviselhettük Magyarországot. Harmincnégy fellépést csináltunk meg huszonhárom nap alatt, akadt olyan hétvége, amikor tízszer mutattuk be előadásunkat. Mindegyiken telt ház, vagyis háromezer-ötszáz néző volt, tehát egy hétvége alatt harmincötezren láttak minket” – mesélte a Győr+ Médiának Molnár Petra.

A „kocka” névre keresztelt mutatvány nagy koncentrációt, sok erőt, és még nagyobb bátorságot igényel a hölgyektől. Ezzel a produkcióval már a légtornász világbajnokságot is megnyerték. A portugál kalandra egy felfrissített előadással készültek, néhány elemet kicseréltek a győztes performanszból. A díjnyertes győri duó egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A látványos előadásaikra egyre több külföldi érdeklődés érkezik. Ahogy Molnár Petra fogalmazott, ezek közül igyekeznek kiválasztani a számukra is legmegfelelőbbet, és szeretnék tovább növelni előadásaik színvonalát a jövőben.  

Kapcsolódó témák: #légtorna |