Labdarúgás

Megfenyegették a kapust

MTI
2021.05.02. 16:44

Az AC Milan labdarúgócsapatának fanatikus szurkolói megfenyegették Gianluigi Donnarumma válogatott kapust.

A játékos jövője bizonytalan, mivel júniusban lejár a szerződése. Az egyik ultracsoport tagjai szombaton bejutottak a klub edzőközpontjába, és azt mondták a 2013-ban igazolt Donnarummának, hogy jövő vasárnap nem játszhat a Juventus elleni bajnoki rangadón, ha addig nem hosszabbítja meg a megállapodását.

A technikai igazgatóként dolgozó Paolo Maldini, az AC Milan klublegendája vasárnap kijelentette, hogy a szezon végéig szüneteltetik a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokat minden futballistával, hogy a csapat kizárólag az idény sikeres befejezésére összpontosíthasson.

Fontos leszögezni, hogy a klubon kívül senki nem döntheti el, ki játszik, és ki hosszabbítja meg a szerződését. Ami a pályát illeti, ott a döntéseket az edzőnek kell meghoznia. Ami a szerződésekkel kapcsolatos, azt pedig a klubvezetésnek. Továbbra is megvédjük a játékosainkat, ahogyan mindig tettük” – nyilatkozta Maldini.

A 22 éves Donnarumma nem az egyetlen kulcsjátékos az AC Milanban, akinek idén nyáron lejár a szerződése, mivel a játékmester Hakan Calhanoglu sem hosszabbított még. Donnarumma nem kapott gólt, Calhanoglu pedig betalált, amikor csapatuk szombaton 2-0-ra legyőzte a Beneventót, és ezzel feljött a második helyre a Serie A tabelláján.

Kapcsolódó témák: #AC Milan | #labdarúgás |