Megállapodás: Schatzl Nadine jövőre is Győrben játszik

Győr+ Győri Audi ETO KC
2023.01.23. 15:15

Biztosan Győrben játszik a következő szezonban is Schatzl Nadine. A szélső kontraktusában szerepelt egy opció mindkét fél számára a 2023/24-es szezonra vonatkozóan, de mivel közös szándék volt a folytatást illetően, így ezt a passzust most érvénytelenítették a felek.

Schatzl Nadine 3 éves szerződést írt a Győri Audi ETO KC-vel még 2020 novemberében. A kontraktus tartalmazott egy opciót mindkét fél részére a harmadik év, azaz a 2023/24-es szezont illetően. A Győri ETO Kft. vezetése kezdeményezte a játékos felé az opció eltörlését.

„A Nadine szerződésében lévő opció nem egyedi, a sportágban gyakran szerepel a dokumentumokban, főleg a hosszabb időtartamú kontraktusok esetében. Nadine szereplése részünkről egyáltalán nem volt kérdéses jövőre, ezért is kezdeményeztük jóval a határidő lejárta előtt az opció lehetőségének eltörlését. Örülök, hogy ő is ugyanígy gondolkodott, és örömmel jelentem be, hogy biztosan a Győri Audi ETO színeiben szerepel a következő szezonban is.” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Nem kellett sokat gondolkodni a klubvezetés megkeresése után, gyakorlatilag egyből azt mondtam, hogy persze, folytassunk, hiszen én sem kívántam élni a szerződésben lévő lehetőséggel. Győrben jól érzem magam, nagyon jó csapat van, és tudom, hogy a tervek is kimagaslóak a következő szezon tekintetében. Szeretek Győrben kézilabdázni, és örülök, hogy jövőre is ETO játékos leszek. Most azonban a jelenre fókuszálok, a lányokkal minden fronton komoly céljaink vannak, és szeretnénk őket közösen megvalósítani!”  – mondta Schatzl Nadine.

Schatzl Nadine 29 éves, négyszeres magyar bajnok, 2011-ben, 2012-ben, valamint 2022-ben a Győri Audi ETO KC csapatával hódította el a címet. A Magyar Kupát háromszor (2011,2012,2017) nyerte meg. A Bajnokok Ligájában 2012 után 2022-ben is ezüstérmet szerzett csapatunk színeiben. 2019-ben Magyarország legjobb női kézilabdázójának választották meg.

Győrbe való visszatérése óta 63 tétmérkőzésen lépett pályára az Audi ETO zöld-fehér mezében, ezeken a találkozókon pedig 155 gólt szerezett.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #női kézilabda |