Már személyesen intézhető a jegyvisszaigénylés

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.06.09. 13:40

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre tekintettel elmaradt mérkőzések miatt keletkezett „károkért” a Győri Audi ETO KC kompenzálja szurkolóit. Az esetleges jegyvisszaigénylések már intézhetők személyesen a Győri Látogatóközpontban - olvasható a gyorietokc.hu-n.

Mint írják, mindemellett kérik a jegy-, illetve bérlettulajdonosokat, hogy amennyiben lehetőségük van támogatni kedvenceiket és a klubot – mely nem kevés tervezett bevételtől esett el -, támogassák azzal, hogy nem élnek a kompenzáció lehetőségével.

A Magyar Kézilabda Szövetség a 2019/20-as bajnokságot befejezettnek nyilvánító döntése a Győri Audi ETO KC három hazai mérkőzését érintette; a Szombathelyi KKA, a Motherson-Mosonmagyaróvár és a FTC-Rail Cargo Hungaria elleni találkozókat.

A Győri Audi ETO KC vezetése azoknak, akik a fenti három mérkőzésre vásárolt jeggyel rendelkeznek felajánlja, hogy jegyeik a 2020/21-es szezon ugyanazon mérkőzésére érvényesek lesznek az eredetileg megvásárolt helyre.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a három érintett meccsre a jegyértékesítés ütemezéssel zajlik majd, azaz először a már megvásárolt jeggyel rendelkezők érvényesíthetik igényüket a megvásárolt ülőhelyekre, és ezt követően indul majd el a fennmaradó helyekre a jegyértékesítés.

Akik azonban szeretnék, ha visszatérítésre kerülne a megvásárolt jegyük összege, és személyesen vásárolták meg jegyüket, azok a Győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross u. 21.) igényelhetik vissza a belépők árát június 30-ig az alábbi nyitvatartási időben:
Hétfő-Péntek: 9.00-17.00
Szombat: 9.00-14.00

Az online vásárlók május 1. és 31. között gyor@tourinform.hu e-mail címen jelezhették visszatérítési igényüket. Felhívják a figyelmet arra, hogy az online vásárolt jegyek visszatérítésének ideje a banki és egyéb egyeztetések miatt elhúzódhat, akár több hónapot is igénybe vehet.

A klub szeretné a bérletvásárlókat is kompenzálni. A megvásárolt bérletek elmaradt mérkőzéseinek részarányos összegével opcionálisan csökkenti a jövő szezon bérletárát a klub, és aki él ezzel a lehetőséggel, az ezt a kompenzációt igényelheti a jövő szezon bérletének megvásárlásakor.

Számítanak mindenki megértésére és támogatására – #szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!

További információ IDE kattintva!

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri ETO KC | #Helyi sport |