UNI Győr MÉLY-ÚT

Magyar márkában meccselnek

Győr+
2020.10.26. 11:35

A szezon kezdetétől új szerelésben edzenek és lépnek pályára a mérkőzéseken az UNI Győr MÉLY-ÚT NB I-es női kosárlabdacsapatának játékosai. Igaz, a vírushelyzet miatt eddig erre csak két alkalommal volt lehetőségük, de bíznak benne, hogy a DRK TeamSport márkával együttműködve sikeresen szerepelnek a jövőben a hazai és a nemzetközi porondon is.

Előző mezszponzorunkkal hosszú és eredményes volt a kapcsolatunk, de váltani szerettünk volna, hiszen egy hiányosságot pótolnunk kellett, azt, hogy a termékek Győrben is megtalálhatók legyenek. Örülök, hogy azt a lendületet és sportosságot, ami a klubunkra és a városunkra is jellemző, megtaláltuk egy magyar sportszergyártóban is” – mondta Fűzy András, az UNI Győr MÉLY-ÚT elnöke.

A DRK Teamsport elsősorban a kosárlabdára összpontosít, és büszkék vagyunk arra, hogy a győri az első női csapat, amelyet támogatunk. Biztos vagyok benne, hogy a lányok sikeres évek elé néznek” – nyilatkozta Riegler Zsolt a DRK TeamSport képviseletében.

A szponzori szerződés aláírásán ott volt a csapatkapitány, Török Ágnes is, aki annak ellenére, hogy kaotikusan indult a szezon, látja a lelkesedést a csapattagokon.

A kapitányi szerep új számonra, de mindennap tanulok, tapasztalok olyan dolgokat, amelyeknek köszönhetően megállom a helyem ebben a szerepkörben. Nehéz olyan helyzetben egy élsportoló dolga, amikor bizonytalan, mikor léphetünk újra pályára, és mikor vagyunk pihenőre ítélve” – mondta a csapatkapitány.

Kapcsolódó témák: #kosárlabda | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |