Magabiztosan győztek a győri női focisták

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.04.01. 20:32

A Simple Női Liga 16. fordulójában a Kelen SC otthonában lépett pályára az ETO FC Győr labdarúgó csapata. Az ETO magabiztos játékkal, 4-0-ra nyert a Kelenföldön.

Kelen SC -ETO FC Győr 0-4 (0-2)
Budapest, Simple Női Liga labdarùgò-mèrkôzès. V.: Hegyi.

Kelen: Bokros – Ramor, Ónodi, Bederna, Végh D., Csutoros, Bernhardt Bettina, Ambach, Végh K., Tóbik, Bernhardt Barbara. Vezetőedző: Kun István.

ETO FC Győr: Boròk (Török, 75.p) – Koziupa, Kovács L., Savanya, Vida, Herczeg, Süle, Khimych, Öreg, Cameron (Petrovics, 67.p) Siklér (Hollingsworth, 67.p). Vezetőedző: Dörnyei Balàzs.

 Gsz.: Savanya 2, Süle, Khimych.

Összefoglaló:

Kezdettől nagy fölènyben jàtszott a győri együttes, ám az első fèl órában, csak kevés helyzetet tudott kialakítani a szervezetten védekező hazaiak ellen. Aztán a 34. percben egy felívelt labdát röviden fejeltek ki a hazaiak, Süle pedig 20 méterről a jobb alsò sarokba lőtt: 0-1. A 38. percben egy szöglet után Savanya elé került a labda, aki 22 méterről, okosan csavart a jobb felső sarokba: 0-2.

A 45. percben Herczeg távoli lövése a felsô lécen csattant. A 48. percben egy szép győri akciót követően, Khimych hagyott ki nagy helyzetet. A 61. percben egy formás ETO támadás végén, Németh L. lövését hárította bravúrral Bokros. A 62. percben Savanya 24 méteres szabadrúgásból csavart a jobb felső sarokba: 0-3. A 74. percben Khimych erőszakossága eredményezte a negyedik győri gólt: 0-4.  

A hajrában előbb Süle, majd Sali szerezhetett volna gólt, de az eredmény már nem változott. Az ETO, a válogatott szünet előtt, magabiztos győzelmet aratott egy szervezetten játszó csapat otthonában.

Dörnyei BalázsA három pontnak örülünk, és persze annak is, hogy megint nem kaptunk gólt, a játékunk pedig még tovább fog fejlődni. Öröm az is, hogy a játékosaink pozitív élménnyel mennek a válogatottba, és bízom benne, hogy majd hasonlóan érkeznek is vissza.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #Győri ETO FC | #női labdarúgás |