Magabiztos győzelem Szegeden

Győr+ eto.hu
2022.11.19. 16:48

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegeden vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol magabiztos, 0-4-es győzelmet arattak.

Kész-St. Mihály-Szeged – ETO FC Győr 0-4 (0-2)

Szeged, Szent Gellért Fórum. V.: Urbán (Nyeste, Jávorka).

Kész-St. Mihály: Csapó – Pacsuta (Farkas N.), Marcea, Papp, Micic (Tornyi), Dékány (Sajti), Pilán, Knezevic, Balázs (Vincze N.), Suták (Lovászi), Németh Zs. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

ETO FC Győr: Borok – Vida, Savanya (Sali 64’), Malesevic (Siklér 64’), Németh L., Kaziupa, Nagy F., Herczeg, Süle, Cameron (Hubacsek 87’), Khimych (Fél P. 76’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Cameron (18’), Herczeg (31’), Süle (59’), Siklér (72’).

A 9. percben Herczeg végezhetett el szabadrúgást kiszorított szögből, próbálkozása a jobb kapufán csattant. A 18. percben a csapat megszerezte a vezetést. Vida jobboldali beadását Cameron fejelte a kapu bal oldalába 0-1. Bő félóra játék után sikerült megduplázni az előnyt. Khimych játszotta tisztára magát, majd önzetlenül hozta helyzetbe Herczeget, aki magabiztosan lőtte ki a hosszú felsőt 0-2. A 48. percben Németh L. beadását Cameron csúsztatta kapura, a támadó centikkel tévedett. Az 59. percben Khimych készítette le a labdát Sülének lövésre, aki védhetetlenül lőtt a kapuba 0-3. A 72. percben alakult ki a végeredmény, amikor Cameron verte meg védőjét a jobboldalon, majd laposan centerezett, ahol Siklér érkezett és higgadtan lőtt a szegedi kapuba 0-4.

A mai győzelmünket Máté Győző kollégámnak küldjük, akiknek csapatával általában egy időben edzünk, és a héten sokkal halkabban vezette a foglalkozásokat. Igazából nem tudtuk igazán, hogy mire készüljünk, a Szeged egy kétarcú csapat, jellemzően nem szoktak ennyire beállni védekezni, az erősebb csapatok ellen is bátran be merik vállalni, hogy futballozzanak, amennyire lehetőségük van rá. Számomra az nagyon szimpatikus volt, hogy labdakihozatalokkal próbálkoztak, és nem rugdosták ki a labdát. Ezzel egyszer-egyszer tudtak nekünk gondot okozni az első félidőben, de erre jól reagáltunk” – mondta Dörnyei Balázs.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |