Gyász

Legyőzte a betegség a fiatal magyar focistát

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.09.05. 10:30

Szomorú hírt közölt a Nyergesújfalu SE. Fiatal kapusuk, Lakatos Szilárd „Duracell” 25 éves korában súlyos betegség következtében elhunyt. A sporttársadalom egy emberként gyászolja a labdarúgót.

A Nyergesújfalu SE hivatalos közösségi odalán számolt be a tragikus eseményről, illetve emlékezett meg szeretett csapattársukról.

„Mély megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, hogy kapusunk 1 éves küzdelem után nem tudta legyőzni a gyilkos kórt. 2021 augusztusában AML-t (akut mieloid leukémia) diagnosztizáltak Lakatos Szilárdnál. Majd tavaly ősszel, őssejt-transzplantáción esett át. A család, az orvosok mindent megtettek a teljes gyógyulásért, de a közös összefogás is kevésnek bizonyult.

Lakatos Szilárdot gyászolja a labdarúgó társadalom. Többek közt gyászolja Lábatlan, Esztergom, Zsámbék, Nyergesújfalu egyesületei, ahol „Duracell” játékosként pályára lépett. Isten Veled Dura!”

Fotó: Nyergesújfalu SE Facebook

A poszthoz folyamatosan érkeznek a kommentek, amelyek igazolják: a 25 éves kapust nem csak a sportteljesítménye, hanem személyisége miatt is elismerték és szerették.

Kapcsolódó témák: #gyász | #labdarúgás |